Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rendelés Menete

1. Regisztráció/Bejelentkezés

Első vásárlás alkalmával termékeink megrendeléséhez előbb regisztrálnia kell magát. Töltse ki személyes adatait! Az e-mail cím és a telefonszám megadása azért fontos, hogy fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot.

Amennyiben Ön visszatérő vásárlónk, kérem, jelentkezzen be a regisztrációkor megadott e-mail címével és jelszavával

2.Vásárlás

Miután a terméket belehelyezte a kosárba, kövesse a folyamatos utasításokat.

Amennyiben valamelyik PostaPontra kéri a szállítást, kérem kezdje el begépelni a kijelölt helyre a település nevét, majd az ott megjelenő listából válassza ki az Ön számára megfelelőt. A lehetséges átvételi pontokat megnézheti a térkép segítségével is, de bővebben a Fizetési és szállítási feltételek menüpont alatt is tájékozódhat.

Fizetési mód és szállítási adatok megadása után rendelése rögzítésre kerül.

3. Visszaigazolás

Megrendeléséről azonnal kap egy, a rendszer által automatikusan generált és kipostázott levelet melyben a megrendelés tételesen fel lesz tüntetve. Az automatikus visszaigazoló levél nem jelenti azt, hogy megrendelt termék raktáron van. Ön a következő e-mailt akkor kapja tőlünk, amikor a rendelt termék irodánkba érkezett és a rendelése ezzel teljesíthetővé vált. (Rendelése innentől személyesen azonnal átvehető, illetve átkerült a csomagszállítást végző partnerhez.)

A web áruházban feltüntetett árak minden esetben bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak.

A termék elérhetősége csak tájékoztató jellegű! Kérjük telefonon érdeklődjön a termék valós elérhetőségéről vagy várja meg a rendelés utáni visszaigazolást!